در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و عرض ادب

اینجانب به مدت 8 سال در شرکتی به عنوان کارمند مشغول به کار بودم و در اردیبهشت ماه 93 از آن شرکت با حقوق پایه 1150000 تومان تعدیل شدم و از خردادماه 1393 تا آخر مرداد 1393 در شرکت دیگری با حقوق 750000 تومان به ناچار مشغول به کار شدم. و در شهریور ماه 93 شغل مناسبی در شرکت دیگر با سمت رئیس انبار پیدا کردم و با حقوق پایه 1450000 تومان مشغول به کار شدم و در حال حاضر نیز در همین جا شاغل هستم و حقوق پایه من در حال حاضر 1950000 تومان می باشد. با توجه به اینکه در مهرماه سال 95 مدت سی سال سابقه پرداخت حق بیمه من به اتمام رسیده است، آیا مبنای محاسبه حقوق من براسال دوسال آخر خواهد بود یا بر اساس پنج سال آخر؟

با تشکر از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام با توجه به برنامه توسعه ششم فقط میانگین دو سال محاسبه میشود