در بیمه بیکاری توسط (240 امتیاز)
اگرکارگری طبق قانون اداره کاروتامین اجتماعی مشمول بیمه بیکاری به مدت6ماه بشه.حقوق بیکاری براساس قانون کاریعنی812000تومان به ازای هر6ماه واریزمیشه یاخیربسته به حقوق دریافتی ازکارفرمای خویش بیمه بیکاری توسط سازمان پرداخت میشه؟
لطفابامثال عددی توضیح بنویسین که روش محاسبه اش چجوریه؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

پرداخت بیمه بیکاری بر اساس واریزی حق بیمه توسط کارفرما می باشد و معادل 55 درصد حق بیمه به شما بیمه بیکاری تعلق می گیرد و این حق بیمه نباید کمتر از حداقل مزد قانونی باشد و به ازای هر نفر افراد تحت تکفل معادل ده درصد به حق بیمه بیکاری اضافه می گردد.