در قانون کار و قرارداد کار توسط

آدرس اداره کار غرب تهران کجاست

2 پاسخ
توسط (35,970 امتیاز)

بهترین پاسخ

در محدوده غرب تهران دو اداره کار وجود دارد که یکی اداره کار شمال غرب تهران در محدوده اکباتان و جاده مخصوص و دیگری اداره کار جنوب غرب تهران در محدوده محله فردوسی است.

مناطق تحت پوشش اداره کار شمال غرب تهران:

برای پیگیری امور مربوط به اداره کار در محدوده  منطقه 5 ، منطقه 9 ، منطقه 21 و منطقه 22 به اداره کار شمال غرب تهران  واقع در کیلومتر 2 جاده مخصوص مراجعه نمایید.

مناطق تحت پوشش اداره کار جنوب غرب تهران:

  برای پیگیری امور مربوط به اداره کار در محدوده منطقه 10 ، منطقه 11 ، منطقه 12 ، منطقه 15 ، منطقه 16 ، منطقه 17 ، منطقه 18 و منطقه 19 به اداره کار جنوب غرب تهران واقع در خیابان سرهنگ سخایی مراجعه کنید .

آدرس اداره کار شمال غرب تهران

  • آدرس : کیلومتر ۲ جاده مخصوص کرج- کوی بیمه چهار- کوچه سوم شرقی- پلاک ۲
  •  نزدیکترین ایستگاه مترو به این اداره، ایستگاه مترو بیمه دوم است.
  • نزدیکترین ایستگاه اتوبوس به این اداره، ایستگاه اتوبوس شهید کیوان می‌باشد

تلفن اداره کار شمال غرب تهران

تلفن  : 02144656978

اداره کار شمال غرب تهران

آدرس اداره کار جنوب غرب تهران

  • آدرس  : خ حافظ – خ سرهنگ سخایی – نبش سی تیر
  • نزدیکترین ایستگاه مترو به این اداره، ورودی شمالی مترو میدان حسن آباد می باشد
  •  نزدیکترین ایستگاه اتوبوس به این اداره، ایستگاه اتوبوس شهید سخایی می‌باشد

تلفن اداره کار جنوب غرب تهران

تلفن: 02166702151-4

اداره کار جنوبغرب تهران

ساعت کاری اداره کار غرب تهران

ساعت کار اداره کار غرب تهران  شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح الی ۱۴:۳۰ بعد از ظهر می باشد.

 پنجشنبه ها اداره کار غرب تهران تعطیل می باشد.