در بیمه نیروهای مسلح توسط
سلام ، بعد ابطال دفترچه نیروهای مسلح چه مدت طول میکشد که دوباره درخواست دفترچه نیروهای مسلح را داد ؟
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

 از زمان ابطال دفترچه بیمه نیروهای مسلح باید حداقل یکسال بگذرد تا بتوان مجددا درخواست برقراری بیمه شخص را داد. لازم به ذکر است درخواست برقراری مجدد، شامل سه ماه دوره انتظار جهت دریافت دفترچه و استفاده از پوشش خدمات درمانی خواهدبود.