در سختی کار و مشاغل سخت توسط
بنده به مدت یازده سال در محیط تایید شده سختی کار بودم بعد از آن به قسمت نقاشی صنعتی همان کارخانه منتقل شدم والان شغل قبلی که یازده سال کار کردم از سختی کار در آمده آیا مشکلی از آن بابت  یازده سال برای سختی کار من ایجاد میشود در حال حاضر پنج سال در نقاشی هستم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام قانون عطف به ما سبق نمیشود در زمانی که شما در آن واحد کار میکردید شامل مشاغل سخت وزیان آور بوده وبرای شما مورد تایید قرار میگیرد ونقاشی هم جزو مشاغل سخت میباشد