در بیمه درمان تکمیلی توسط
چگونه میتوان از یکی از شرکت های  بیمه ملت اسیا نوین  میهن بصورت انفرادی بیمه تکمیلی گرفت
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

شرایط ثبت نام بیمه تکمیلی به دو صورت هست:

1-بصورت گروهی(از طریق شرکت و یا محل کار) بصورتی که تعداد افراد اصلی و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی شرکت بهمراه خانواده هاشون به حداقل 50 نفر برسه.

2-بصورت خانوادگی که کلیه افراد زیر 60 سال خانواده باید تحت پوشش قرار بگیرن.

در این نوع پوشش تمامی افراد بالای 18 سال باید چکاپ بدن،و بیماریهای قبل از عضویت از تعهدات بیمه گر خارج میشه.این پوشش از طریق شرکت کمک رسان ایران(sos) ارایه میشه و. حق بیمه افراد بر اساس سن تعیین شده و برای زایمان یک سال و بیماریهای مزمن،سه ماه دوره انتظار از تاریخ شروع قرارداد جاری میشه.

بنابراین بیمه تکمیلی بصورت انفرادی وجود نداره و در حال حاضر بعضی از نمایندگی های شرکتهای بیمه با تاسیس شرکتهای جانبی،اقدام به عقد قرارداد با خودشون میکنن و با تهیه لیست باز بالای 1000 نفر و بدون دوره انتظار این پوششها رو ارایه میدن.

در حال حاضر هم ما این امکان رو داریم تا به همین روش این بیمه نامه رو تا تاریخ 15 اردیبهشت ماه 97 ثبت نام کنیم.

با تجدید احترام