در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام.همسر من کارمند راه آهن و از طرف اداره بیمه تکمیلی ملت هستند.من خودم نیز فرهنگی و تحت پوشش بیمه طلایی هستم. من میخواهم از طرف همسرم برای بیمه تکمیلی دوم اقدام کنم. در اینصورت برای دریافت هزینه زایمان از طرف بیمه ملت، مدت زمان انتظار، 9 ماه است؟
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام
بیمه نامه ای که برای پرسنل راه آهن صادر شده است فاقد دوره انتظار است
البته راه آهن پوشش مدیریت صندوق را از بیمه ملت خریداری کرده است