دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام حضور كارشناسان محترم و گرامي  اگر كسي تعداد چهار بيمه عمر داشته باشدكه همه آنها شرايط پرداخت خسارت بيماريهاي خاصشان ب صرف ابتلا بيمه شده به بيماري باشد و مثلا سقف پرداخت هركدام ميلغ 25000000 تومان باشد .آيا بيمه شده ميتواند ب صرف ابتلا ب سكته قلبي مجموعا يكصدميليون تومان دريافت كند يا اينجا هم سقف رادرنظر ميگيرند ...باتشكرازپاسخ شما
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

در مورد پوششي كه مثال زديد اگر چهار بيمه نامه داشته باشيد كه هر چهار بيمه نامه تعهد ٢٥ م توماني جهت سكته داشته باشند. هر چهار بيمه موظف به پرداخت هستند.

تنها محدوديت براي سرمايه فوت مي باشد كه طبق سقف بيمه مركزي مجموعه سرمايه هاي قوت براي هر فرد بيشتر از ٢٠٠ م تومان نبايد باشد.

بدين معنا كه اگر بخواهيد بيمه نامه جديدي تهيه كنيد كه سرمايه فوت شما با ان از ٢٠٠ م تومان بيشتر مي شود، بيمه مركزي اجازه صدور بيمه نامه جديد را با ان سرمايه فوت نمي دهد.