در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
2 پاسخ
توسط
هرساله در مقطعي كه معمولاً تيرماه است، مجمع عمومي سهامداران شركت بيمه سامان تشكيل مي شود كه در همان مجمع، سود قطعي پرداختي به اندوخته هاي بيمه عمر و تشكيل سرمايه سامان در هركدام از سبد هاي ريسك تعيين مي شود. اين نرخ ها در همه گزارش هاي ساليانه بيمه عمر ارسالي به بيمه گذاران از تاريخ مجمع امسال تا تاريخ مجمع سال آينده درج مي شود.
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،سود قطعی بیمه های عمر در مجنع بیمه ای که در تیرماه برگزار میشود و با توجه به صندوق انتخابی به اندوخته فرد تعلق مبگیرد.