در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام
بنده بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی بدون اخذ دفترچه بیمه درمانی هستم.
آیا امکان دریافت دفترچه بیمه برای مدت مثلا یک هفته برای زایمان سزارین همسرم میباشد؟
سپاسگذار
2 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام باید در خواست قرارداد جدید با بیمه تامین اجتماعی را نمایید و در قرارداد استفاده از خدمات درمانی سازمان را انتخاب نمایید (حق بیمه 18 درصد + سرانه درمان) پس از تایید و واریز حق بیمه مربوطه به مدت 3 ماه می توانید از خدمات درمانی استفاده نمایید و تمدید اعتبار دفترچه درمانی به صورت دوره سه‌ماهه می باشد و با ارائه رسید پرداخت حق‌بیمه دوره مربوطه.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد تفاوت بیمه اجباری و بیمه مشاغل آزاد