در سوابق بیمه توسط
سئوال تکرای و البته بی جواب،این سایت مشاهده سوابق بیمه تا کی بروز رسانی میشود؟
الان یکماه و نیم هست که بروز رسانی میشود و هیچگونه اطلاع رسانی شفافی هم صورت نمیگیرد. مسئولان دست اندرکار ،لطفا" اعلام فرمائید تا کی ادامه دارد. اصلا قرار هست مجددا" در اختیار بیمه شده باشد یا اینکه بیمه شده مجاز نخواهد بود؟؟
2 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی بروز شده است و اکنون در دسترس عموم قرار گرفته است. برای آموزش ثبت نام و ورود به سایت سابقه بیمه بر روی لینک زیر کلیک کنید

مشاهده سابقه بیمه در سایت جدید تامین اجتماعی