در سوابق بیمه توسط
در حالیکه سایت سوابق بیمه از حدود 20 روز پیش تا کنون در حال بروز رسانی می باشد و امکان دریافت پرینت سوابق وجود ندارد  با مراجعه حضوری به شعب بیمه نیز نتیجه ای نگرفتیم و ادعا می کنند که دسترسی آنها نیز قطع است.  حال با توجه به نیاز شدید برای دریافت سوابق بیمه و اینکه مشخص نیست کی این سایت قابل استفاده خواهد بود، چه باید بکنیم؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام به احتمال بسیار زیاد سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی تا آخر این ماه دوباره در دسترس بیمه شدگان قرار گیرد