در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
انجام خدمت سربازی توسط بیمه گذار بر بیمه عمر و سرمایه گذاری او، چه تاثیری می گذارد؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
سلام  خطر جنگ و هر نوع عملیات نظامی باعث تعلیق تعهدات بیمه گر خواهد شد. تا زمان پایان این شرایط، بیمه گر هیچ تعهدی در قبال بیمه شده ندارد و حتی خطر فوت عادی هم پوشش داده نمی شود. حق بیمه ی پرداختی در این زمان، تماما به حساب سرمایه گذاری منظور می گردد. این افراد تحت پوشش بیمه های خاص نظامیان قرار دارند و در صورت حادثه از آن محل می توانند خسارت دریافت کنند. با خاتمه ی خدمت سربازی، پوشش ها دوباره برقرار خواهند شد. لازم است موضوع اعزام به خدمت سربازی و متعاقب آن محل و نوع خدمت به اطلاع بیمه گر رسانده شود تا اقدام مقتضی به موقع انجام شود.
به طور کلی هر نوع تغییر در ریسک از جمله تغییر شغل بیمه شده، انجام ورزش های حرفه ای و ... در هر زمان می بایست به بیمه گر اطلاع داده شود تا از مشکلات احتمالی بعدی پیشگیری شود.