در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام آیا در پوشش از کار افتادگی و حادثه، غرامت و خسارت در نظر گرفته شده، تنها برای یک بار در طول مدت قرارداد به بیمه شده تعلق می گیرد، یا هر سال با توجه به جدول ارائه شده، امکان استفاده از آنها وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
سلام در صورت از کار افتادگی دائم و کامل تا انتهای مدت قرارداد حق بیمه مورد نظر توسط شرکت بیمه پرداخت خواهد شد.
بدیهی است که از کارافتادگی کامل و دائم یکبار اتفاق افتاده و بیمه شده غرامت مربوطه را نیز دریافت خواهد کرد.