در بازنشستگی و مستمری توسط
بنده 23 سال سن دارم ومتاهل
از اردیبهشت 94 در شرکتی بیمه شدم تا مهر 95
آیا در حال حاضر میتوانم بیمه بیکاری درخواست کنم؟
و سوال دیگراینکه چگونه میتوانم بیمه تامین اجتماعی بازنشستگی خود را ادامه دهم؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
در صورتیکه قرارداد داشته اید و قرارداد شما به اتمام رسیده باشد ، یکماه فرصت دارید به اداره کار محل مربوطه مراجعه و با در دست داشتن قرارداد کار و نامه عدم نیاز از سوی کارفرما نسبت به برقراری بیمه بیکاری اقدام نمائید و در صورتیکه از محل کار خود اخراج شده اید نیز یکماه فرصت دارید تا با ثبت دادخواست در اداره  کار محل مورد نظر نسبت به شکایت از کارفرما و درخواست بیمه بیکاری اقدام نمائید. در صورتیکه بعد از اتمام مهلت بیمه بیکاری در جایی مشغول بکار شدید کارفرما می بایست به واریز حق بیمه شما اقدام نماید در غیر اینصورت میتوانید بصورت اختیاری ( خویش فرما ) نسبت به ادامه واریز حق بیمه خود اقدام نمائید.