در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
هزینه بیمه ازاد بدونه دفترچه و فقط بازنشستگی چقدره
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام در بیمه مشاغل آزاد 3 نوع پراختی وجود دارد که درصورت پرداخت 12 درصد فقط می توانید از حمایت های بازنشستگی استفاده نمایید

بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی با۱۲ درصد:
در این نوع بیمه فقط خدمات مربوط به بازنشستگی ارائه میشود.
بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی با ۱۴ درصد:
در این نوع بیمه خدمات پرداخت مستمری بابت بازنشستگی بیمه‌شده و پرداخت مستمری به بازماندگان در صورت فوت بیمه‌شده اصلی ارائه میشود
بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی ۱۸ درصد:
در این نوع بیمه خدمات پرداخت مستمری بازنشستگی و فوت و همچنین خدمات مربوط به ازکارافتادگی کلی غیرناشــی از کار به این گروه از بیمه‌شدگان ارائه میشود. این بیمه شامل ازکارافتادگی جزئی و نقص عضو نمیشود، چون این موارد فقط به لحاظ حوادث ناشی از کار مطرح میشوند که کال در بیمه‌های خویش‌فرما به دلیل عدم وجود کارفرما و اشــتغال موضوع حوادث ناشی از کار منتفی است.

برای مشاهده مبلغ اختیاری و مشاغل آزاد امسال بر روی لینک زیر کلیک کنید:

مبلغ بیمه اختیاری