دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

 شرایط بیمه بازنشستگی بیمه رازی
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که در حال حاضر بجز بیمه مان بیمه ایران،هیچ شرکت بیمه ای دارای بیمه عمر بازنشستگی نمیباشد که با توجه به سطح توانگری مالی ۴ این شرکت بیمه امیدوار هستیم که در آینده بتواند پاسخگوی خیل عظیم بیمه گذاران خود باشد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام