در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

سود قطعی بیمه عمر بیمه رازی چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (300 امتیاز)
با سلام
سود تضمینی بیمه عمر ضمانت ۱۰۰ درصدی این بیمه در برابر سپرده و سرمایه بیمه گذار است. میزان این سود، مصوبه بیمه مرکزی است و برای همه شرکتهای بیمه قاعدتاً باید یکسان باشد.
نرخ سود تضمینی بیمه عمر اغلب شرکتهای بیمه به این صورت است که در ۲ سال اول ۱۶%، ۲ سال دوم ۱۳% و پس از آن ۱۰% سود تضمینی بیمه عمر به اندوخته بیمه گذار تعلق میگیرد. این سود تضمینی بیمه عمر از سال پنجم تا پایان مدت قرارداد ثابت باقی میماند.
شرکتهای بیمه با اندوخته بیمه گذار در پروژه ها و نهادهای مختلف سرمایه گذاری میکنند و از سود این سرمایه گذاری بیمه گذاران را سهیم میکنند. این سود برخلاف سود تضمینی بیمه عمر عدد مشخصی ندارد و سالانه توسط هر شرکت بیمه اعلام میشود.
سود مشارکت بیمه عمر، حاصل سرمایه گذاری شرکت بیمه در پروژه ها و نهادهای مختلف است.
تفاوت عمده سود بیمه عمر شرکتهای مختلف در سود مشارکت منافع است و سود تضمینی بیمه عمر آنها تقریباً یکسان است.

بیمه عمری را بخرید که در سالهای گذشته سود بیشتری به بیمه گزاران داده باشد.