در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام احترام

آیا با توجه به سابقه فعالیتم بعنوان بسیجی فعال که بیش از 6 سال میباشد، می‌توانم  تحت پوشش بیمه ای بسیج  قرار بگیرم،
باتشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

در اجرای توافقنامه فیمابین سازمان تامین اجتماعی و نیروی مقاومت بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تصویبنامه شماره 110/4209 مورخ 84/1/24 هیات مدیره سازمان ، رزمندگان و بسیجیان فعال که فاقد پوشش بیمه ای بوده و تا 50 سال تمام سن دارند از تاریخ ارسال لیست و پرداخت حق بیمه آنان توسط نیروی مقاومت بسیج (موسسه تامین درمان بسیجیان ) ، مشمول مقررات تامین اجتماعی قرار می گیرند. در مورد رزمندگان و بسیجیانی که دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان می باشند معادل مدت سابقه مذکور به حد نصاب سنی مقرر(50 سال ) افزوده و در صورت احراز شرایط ، دریافت لیست و پرداخت حق بیمه آنان بلامانع خواهد بود. نرخ حق بیمه برابر با 27% و دستمزد مبنای حق بیمه برابر با حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال مربوطه می باشد. کلیه حمایتهای مقرر در قانون تامین اجتماعی طبق ضوابط مورد عمل سامان درخصوص این دسته از بیمه شدگان نیز برقرار خواهد شد.