دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام؛
مدتی هست بفکر تهیه بیمه عمر هستم؛اما سود قطعی برخی شرکت ها رو که مد نظر دارم نیافتم!!!!
در این سایت هم پرسش کردم،یا نماینده ای امد و گفت بفکر سود نباشید و با من مشورت کنید یا سوال بسته شد
مگر سود قطعی،تابو هست که نباید مطلع بود؟
بنده بدنبال سود قطعی ۳ سال اخیر شرکت های ایران،آسیا،البرز،دانا و رازی هستم
لطفا کمک کنید
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

رجوع بفرمائید به وب سایت هر شرکت بیمه ایی ، سود مشارکت در منافع هرسال در انجا درج شده است . ضمنا جهت مشاوره که دوستان و همکاران قید کرده اند جهت مشاوره صحیح و کاربردی برای شماست . بیمه عمر برای هرشخص باید متناسب شرایط ایشان خریداری گردد.