در پرداخت حق بیمه توسط
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما....بنده یک کارفرما هستم در یک کارگاه تولیدی پوشاک 4 نفر خانم روزانه چهار ساعت برایم کار میکنند  حقوق و دست مزدشان هم درصدی است ایا بیمه این تعداد کارگر که فقط روزانه 4 ساعت در کارگاه من کار میکنند من باید پرداخت کنم یا خودشان البته بیمه هم نبودن و نیستن . با تشکر از شما اگه راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بیمه این کارگران تحت حمایت دولت میباشند اما در هر صورت بعهده شما میباشد چنانچه به دلیلی علیه شما دراداره کار اقامه دعوی کنند شما محکوم به پرداخت بیمه میشوید ودرآن موقع از حمایت دولت هم خارج میشوید