در بیمه درمان تکمیلی توسط
چگونه می توان در بیمه درمان تکمیلی ویژه نویسندگان روزنامه نگاران و هنرمندان عضو صندوق اعتباری هنر ثبت نام کرد ؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام از تاریخ 30 تیر لغایت 20 مرداد ماه 1395با مراجعه به پایگاه اینترنتی صندوق به نشانی www.honarcredit.ir نسبت به ثبت نام و بهره مندی از خدمات بیمه تکمیلی ویژه نویسندگان روزنامه نگاران و هنرمندان عضو صندوق اعتباری اقدام نمایید.
البته تنها اعضاء صندوق اعتباری هنر با داشتن بیمه پایه مجاز به استفاده از خدمات بیمه درمان تکمیلی هستند، با این وجود متقاضیانی که شرایط لازم برای عضویت را نیز دارند پس از طی مراحل عضویت، می توانند از خدمات بیمه درمان تکمیلی بهره مند شوند.