در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام.

اتومبیل اینجانب حدود پنج سال استفاده نشده و در این بازه زمانی بیمه هم نداشتن است. برای انجام بیمه بدنه و شخص ثالث چه راهی را پیشنهاد میفرمایید که هزینه کمتر پرداخت شود. باتشکر
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

در مورد بیمه بدنه که الان بیمه پارسیان 45% تخفیف دارد +20% تخفیف صفر کیلومتر و 10% تخفیف پرداخت نقدی که می توانید از طریق بید برگ خریداری کنید

اما در بیمه ی ثالث شامل جریمه میشوید که میتوانم بعد از دریافت مدارک لازم به صورت مناقصه ای استعلام بگیرم