در دیه و بیمه خودرو توسط
به دلیل مشکل نقدینگی, قصد خرید بیمه ثالث از هر شرکت بیمه ای با حداقل برآورد قیمت , زیر چهارصد هزار تومن رو دارم. لطفا اون شرکت رو به من معرفی کنید. با تشکر.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

نرخ صدور بیمه های ثالث کلیه شرکت های بیمه از ۲۹ خرداد ماه۱۳۹۵ یکسان سازی شده است.

حق بیمه ثالث شما بر اساس سالهای عدم خسارت و تخفیف های حاصله قابل محاسبه می باشد و اینطور نیست که یک شرکت به شما ۵۰۰هزار تومان نرخ دهد و یک شرکت ۶۰۰ هزار تومان.

فقط تنها تفاوتی که در نرخ شما وجود دارد میزان مبلغ خسارت های مالی بیمه نامه شماست،که در حال حاضر حداقل آن ۶۳،۵۰۰،۰۰۰ ریال بوده و در شرکت های بیمه خصوصی اکثرا آن را ۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در نظر میگیرند و مابه التفاوت این دو با هم حدودا ۲۰،۰۰۰ تومان می باشد.
برای تقسیط آن میتوانید به نمایندگی های بیمه ایران مراجعه نمایید.
موفق و پیروز باشید.