در هدیه ازدواج توسط
با سلام

من الان قبل از ازدواج 3 سال بیمه بوده ام و در زمان ازدواج هم بیمه بوده و هستم ولی این 3 سال در 3 جای مختلف برای من بیمه رد شده است.یعنی 1 سال یک شرکت و 1.5 سال شرکت دیگر و الان 4-5 هست شرکت دیگری بیمه من را رد می کند مشکلی برای دریافت هدیه ازدواج ندارم؟

در ضمن جمع کردن سوابق برای این کار از 3 شعبه چگونه است؟

ممنون میشم پاسخ دهید
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که الباقی شرایط را دارید می توانید برای دریافت این هدیه با مدارک مربوطه به آخرین شعبه بیمه تامین اجتماعی که درآن بیمه پردازی دارید مراجعه نمایید

در زمینه تجمیع سوابق بیمه ای نیز می توانید درخواست انتقال سوابق بیمه پردازی از دیگر شعب تامین اجتماعی به شعبه مدنظر را نمایید

اطلاعات بیشتر در

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج چیه ؟

مدارک جهت گرفتن هدیه ازدواج سازمان تامین اجتماعی