در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من راننده کامیون هستم که خانواده ام بامن بود با کامیون چپ کردم بچه سه سالم فوت کرد خودم مهر کمرم شکست . دخترم رانش شکست. پسربزرگم سرش پارگی. شدید شد که 28 تا بخیه خورد شاگردم هفتا از دندهای  قفسه سینش شکست خانمم خونریزی داخلی داشت روزاول به ما گفتن بیمه به همه تعلق میگیره حالا که کارهای پزشکی قانونی پس از چند ماه تمام شد میگیره به هیچ کس از زخمی ها تعلق میگیره ممنون از زحمات شما
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

سلام روز بخیر

علت اعلام عدم پرداخت بیمه چه مسله ای بوده؟ بر اساس فرمایشات جنابعالی، بیمه به همه تعلق میگیرد. باید دید دلیل اعلام عدم پرداخت توسط شرکت بیمه چه بوده است.