در سوابق بیمه توسط
با سلام لطفا راهنمایی کنید آیا کسی که بازرس تأمین اجتماعی در محل کار اسم او را طی چندین مرحله و چندین سال نوشته اما حق بیمه برای ایشان پرداخت نشده چگونه میتواند آنها را به سوابق خود اضافه نماید باتشکر
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام شما میتونید از کارفرما شکایت کنید و کارفرما می بایست حق بیمه پرداخت نشده شما را  پرداخت نماید

برای اینکار می بایست به اداره بازرسی شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی