در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
درود

1-بیمه مشاغل آزاد آخرین نرخ 18 درصد هست ولی بیمه مشاغل اختیاری 26 درصد هستش فرق این ها چیه؟آیا فقط همون خدمات درمانیش هست؟
2- الان من نیاز به دفترچه ندارم بعد خواستم میتونم در حین دادن بیمه درخواست دفترچه بدم هر درصد رو انتخاب کنم فرق نداره؟
3-اصلا من تا آخر بازنشستگی دفترچه درمان نگرفتم بعد وقتی باز نشسته شدم بهم دفترچه درمان میدن یا نه؟
4 -من با نرخ 12 درصد پرداخت کنم بعد میتونم تغییر بدم و 18 درصد رو پرداخت کنم یا نه؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

برای سوال مربوط به دفترچه بیمه به پاسخ زیر مراجعه کنید

آیا میتوانم بدون گرفتن دفترچه، بیمه تامین اجتماعی بشوم ؟