دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ایا درحوادثی که ناشی از کار نباشند ایام استراحت پزشکی و طول درمان از طرف تامین اجتماعی حقوقی پرداخت میشود.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بله اگر حادثه ای ناشی از کار نباشد وبیماری بصورت عادی اتفاق افتاده باشدو دکتر درمانگاه تامین اجتماعی استراحت شما را تایید نماید با کسر سه روز از حقوق شما بقیه استراحت را به شما پرداخت میکند اما حق بیمه را بصورت کامل واریز میکند