قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ
در زیر یک نمونه نامه عدم نیاز نیرو به مدیر شرکت توسط واحد منابع انسانی آورده شده است:

جناب آقای/سرکار خانم ...

مدیریت محترم شرکت ...

موضوع: عدم نیاز آقای/خانم.... کارگر واحد ....

با سلام،

احتراما  به اطلاع می رساند در تاریخ ....  جلسه ای با آقای/خانم ....  سرپرست واحد .....با حضور کارگر آقای/خانم.... پیرو بررسی عملکرد ایشان داشتیم.

بعد از جلسه و طی نظر آقای/خانم (سرپرست) و بررسی عملکرد ایشان،‌ به این نتیجه رسیدم که با توجه به شرایط شرکت، دیگر نیازی به ادامه همکاری با آقای/خانم ... نمی باشند.

لذا مراتب به منظور اطلاع و بررسی جنابعالی/سرکارعالی به حضورتان تقدیم می گردد.

با سپاس