در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید.آیا کارگران پمپ بنزین که به عنوان تلمبه چب کارمیکنن جزء کارهای سخت وزیان آورمحسوب میشوند؟میزان ساعت کاری آنهاطبق اداره ی کارحساب میشودوساعت کاربیشترازقانون اداره ی کارجزء اضافه کاری حساب میشه؟بعدازچندسال بازنشسته میشن وهنگام بازنشستگی میزان حقوقشون چطوریه؟پرداخت بیمه ی ماکسیمم چیه؟
1 پاسخ
قبل توسط (6,780 امتیاز)
با سلام. شغل پمپ چی به عنوان مشاغل سخت و زیان اور می باشد. ساعات کاری آنها نیز ۴۴ ساعت در هفته می باشد. ساعات مازاد بعنوان اضافه کاری می بایست محاسبه شود. در صورت شبکاری یا نوبت کاری نیز درصد آن می بایست پرداخت شود