در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (130 امتیاز)
بنده کارمند سازمان دولتی هستم با بیمه تامین اجتماعی، کارفرما در ایام مرخصی زایمان عیدی بنده را پرداخت نمیکند.

آیا بندی از قانون هست که به صراحت تعیین کرده باشد عیدی در ایام مرخصی زایمان بر عهده کارفرماست؟
توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر اگر شامل قانون کار هستین.بله عیدی و سنوات و مانده مرخصی این ایام برعهده کارفرما خواهد بود موفق باشین.
1 پاسخ
قبل توسط (153,970 امتیاز)

بهترین پاسخ
اگر شامل قانون کار هستین.بله عیدی و سنوات و مانده مرخصی این ایام برعهده کارفرما خواهد بود