در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام و خسته نباشید بیمه ایران طلایی بنیاد دارم میخواستم بدونم داروهای زیبایی صورت که توسط پزشک تجویز میشه رو اسپورت میکنه در کل داروهای پوست و مو رو بیمه پرداخت میکنه ممنون از زحماتتون و راه اندازی سایت
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

بطور کلی اگر بیمه گر پوشش ویزیت و دارو را ارایه داده باشد و داروهای پوستی دست ساز و یا خارجی نباشد قابل پرداخت است

لازم به ذکر است اصل مفاد قرارداد های بیمه های تکمیلی ملاک است و گاها در بیمه ای قید میشود که داروها تا چه حدی پوشش داده میشود و امکان این که در بیمه تکمیلیتان پوشش داده نشود هست

بهترین پیشنهاد این است که از پزشک معتمد شرکت بیمه گرتان سوال نمایید