در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
اگر اداره بیمه از قرض دادن دفترچه بیمه طلایی به شخصی دیگر باخبر شود و درخواست تعهد کند.. در صورت منع از دادن تعهد چه اقدامی می تواند انجام دهد.. ایا مجازات نقدی چیزی دارد؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

قرض دادن دفترچه کار خلاف قانون بوده و تبعات قانونی بهمراه جرایم خاص خود را دارد  ضمن اینکه با توجه به وجود بیمه سلامت همگانی این موضوع هیچگونه توجیحی ندارد

از قرض دادن و قرض گرفتن دفترچه درمانی بشدت پرهیز نمایید

چراکه بیمه میتواند با عنوان استفاده غیر قانونی از شما شکایت کند