در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
بر اثر حادثه ناشی از کار شامل از کار افتادگی جزئی شده ام سابقه بیمه من فقط سه ماه میباشد ایا شامل بازنشتگی میشوم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
به موجب ماده 70قانون تامین اجتماعی چنانچه طبق نظریه کمیسیون پزشکی هرگاه درجه کاهش قدرت کاربیمه شده شصت وشش درصدوبیشترباشدازکارافتادگی کلی شناخته می شودوبین ده وتاشصت وشش درصدباشدازکارافتادگی جزیی وغرامت نقص مقطوع تعلق میگیرد.