در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
از سال 75 تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي بوده ام اما بدليل قطع ارتباط با كار فرما در سال ٨٦ديگر بينه پرداخت نكردم ايا ميتوانم با پرداخت حق بيمه بصورت خويش فرما دوباره تحت پوشش اين بيمه قرار بگيرم

باسپاس
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بله میتوانید اما باید شرط سنی هم ملاک قرار بگیره نباید سن شما از ۵۰بیشتر باشد اگر بیشتر باشد باید به ازای هر سال که از ۵۰بیشتر هستید سابقه داشته باشد