در سایر توسط (20,960 امتیاز)
سلام اياكسيكه بيمه تامين اجتماعي اختياري  پرداخت  ميكرده  و بعد از مدتي به علت  بيماري بيكار شده و نتوانسته  حق بيمه را   پرداخت.  كند. ايا ميتواند از بيمه بيكاري  استفاده كند و اين چند سال كه حق بيمه را پرداخت نكرده براي شروع    مجدد پرداخت حق بيمه چه راه كاري.  را ترصيه ميكنيد ممنون ميشم راهنماي كنيد,
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بیمه بیکاریفقط به بیمه شدگان اجباری تعلق میگیرد چونکه اخراج آنها یا ترک آنها با میل واراده خودشان نمیباشد اما دربیمه اختیاری کارفرما خودتان هستیدوبرای ادامه مجدد میتوانید اختیاری یا زنان خانه دار را برقرار کنید