در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط

با سلام و عرض خسته نباشيد

1-بنده در جايي تا مورخ ٣١/٤/٩٥ بيمه بودم و از تاريخ ٢/٥/٩٥ براي بيمه اختياري فرم پركردم و كارها در حال انجام است.مي خواستم بدونم كه ايا تاريخ رد شدن بيمه از زماني كه مراجعه كردم و يا از زماني كه قرارداد بسته ميشود؟ مثلا اگر قراداد در تاريخ ٣٠/٥/٩٥ شعبه ببندد زمان رد شدن بيمه بنده از همان ٣٠ يا ٢ماه كه فرم پر كردم؟

2-همچنين اگر فاصله بيافتد براي زمان بازنشستگي و اينده مشكلي به وجود خواهد امد؟!

3- هنگام بستن قرداد در اختياري ميتوان ميزانن حقوق را خود متقاضي اعلام كند يا خير؟!

باتشكر

1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

از تاریخ درخواست می باشد و وجود فاصله مشکلی در بیمه شمانخواهد داشت