در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

با توجه به حجم وام‌های دریافتی از بانک مسکن چرا این بانک پوشش بیمه عمر مانده بدهکار برای وام‌های خود ندارد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه های عمر مانده بدهکار معمولا برای افرادی که در یک شرکت-سازمان و یا ارگانی خاص کار میکنن،و برای اطمینان از بازپس گیری وجه وام پرداختی پرسنل به شرکت خود خریداری و ثبت نام میشه.

چون در این مواقع شرکتها که حقوق و مزایای پرسنل شون دست خودشونه میتونن در صورتی که این اقساط بهر دلیلی از حقوق کارمندشون قابل کسر کردن نباشه،از شرکت بیمه مطالبه کنن.

وقتی سایر افراد از بانک میخوان وام بگیرن،در مورد مسایل بیمه ای که بانک نمیتونه ورود کنه چون اون افراد هیچ ارتباط مالی که با بانک دهنده وام ندارن.

اینجا شرکت میتونه از طرف وام گیرنده با بانک قرارداد ببنده و بازپرداخت اون وام رو تا آخرین قسطش به بانک یا هرجای دیبگه،شرکت بیمه تضمین میکنه.

موفق و پیروز باشین.