در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
انگشت فرد 15 ساله ای در حین کار در کارخانه قطع می شود، آیا بیمه او تحت پوشش قرار می دهد؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام  مطابق ماده ی 80 قانون کار، افرادی که بین 15 تا 18 سال سن دارند کارگر نوجوان نامیده می شوند و قبل از استخدام باید توسط سازمان تامین اجتماعی معاینه شوند. علاوه بر آن مطابق ماده ی 81 همان قانون این آزمایشاتشان باید سالی یک بار تجدید شوند. سوابق این معاینات پزشکی باید در پرونده ی استخدامی کارگر ضبط شوند. برای به کار گیری کارگران 15 تا 18 سال می بایست مواد 82 تا 85 قانون کار نیز رعایت شوند.
در صورت رعایت این موارد، خسارت وارده به کارگر نوجوان تحت پوشش بیمه ی مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان خواهد بود.

اطلاعات تکمیلی در :

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار