در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من 30 سال دارم و میخوام برای دوران بازنشستگی یه حساب ویژه باز کنم چند تا از دوستام بهم حساب آتیه طلایی بانک مسکن معرفی کردن

ممنون میشم اگه به من مزایای هر کدوم رو معرفی کنید

باتشکر

رادمنش
4 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
اگر چه به ظاهر در کوتاه مدت سرمایه گذاری در بانک، بورس و ... می تواند همراه با سود بالاتری نسبت به بیمه عمر و سرمایه گذاری باشد، ولی پوشش بیمه ای در بیمه عمر مزیت آن می باشد. بدین ترتیب که در صورت بروز حوادث، بیماری و یا از کار افتادگی، این بیمه عمر می باشد که به کمک شما می آید.

برای مثال در صورتی که پس از افتتاح حساب حادثه برای شما پیش بیاید آیا بانک مسکن تعهدی برای پرداخت خسارت به شما دارد؟ ولی در بیمه عمر علاوه بر داشتن مزیت سرمایه گذاری این خطرات نیز پوشش داده می شود