در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من و برادرم یه شرکت مسئولیت محدود ثبت کردیم که خودم مدیرعامل و برادرم رئیس هیت مدیره است ، یکی دو نفر هم کارمند داریم ، سوالم اینه که برای پرداخت حق بیمه میشه فقط برای اون دو نفر کارکنان بیمه رد بشه ، چون خودمون نیاز به پرداخت حق بیمه نداریم ؟ با تشکر
1 پاسخ
قبل توسط (129,530 امتیاز)
بله، موردی نداره. می تونید برای دو کارمند بیمه رد کنید و برای خودتون بیمه رد نکنید.

توجه داشته باشید که از اونجا که برای خودتون حقوق رد  نمی کنید،‌ نمی تونید هزینه حقوق خودتون رو به اداره مالیات هم اعلام کنید.