در لیست بیمه توسط
چه مدارکی کارفرما از طرف پرسنل شرکت لازم داره تا پرسنل رو بیمه کنه؟و متاهل یا مجرد بودن پرسنل لازم به ذکر میباشد؟و تفاوتی در مدارکشان است؟
1 پاسخ
توسط (49,300 امتیاز)
باسلام.مدارک شناسایی هر کدام از پرسنل.چنانچه متاهل هستند مدارک همسر و فرزندان در مرحله دوم لازم میباشد.اگر شرکت طرح طبقه بندی مشاغل ندارید ،نیازی به ارائه مدرک تحصیلی نیست.