در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشید.
من الان 2ساله مشغول به کار هستم میخام اقدام کنم بیمه سربازی رو بخرم ولی حدود 25روز وقفه بین اتمام بیمه سربازی با کار هست

حالا سوالم اینه اگه بیمه بخرم روی بیمه بیکاری من تاثیر داره یا نه؟ باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

باسلام

- جهت پرداخت حق بیمه ایام خدمت سربازی، داشتن دو سال سابقه پرداخت حق بیمه الزامی است.

- سوابق خدمت سربازی در استحقاق دریافت بیمه بیکاری موثر نمی باشد.