در خرید بیمه سربازی توسط
قبل خدمت سربازی بیمه بودم شامل رایگان شدم میشود
2 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام کسانی که قبل از تاریخ ۳۰/۱/۱۳۸۳ (طبق قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار و الحاق یک تبصره به آن) خدمت سربازی را گذرانده اند که از این افراد حق بیمه ای دریافت نمی شود. به شرط آن که قبل از رفتن به سربازی اشتغال داشته و حق بیمه به سازمان پرداخت کرده اند و پس از سربازی نیز مشمول بیمه تامین اجتماعی باشند.

در صورتی که شرط فوق را ندارید باید سهم حق بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

برای اضافه کردن سابقه بیمه دوران خدمت سربازی به سوابق خودم به کجا باید مراجعه کنم و چه مدارکی لازم است؟