در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
كارفرما قبل از جلسه حل اختلاف نامه بازگشت به كار كارگر را در شعبه ديگر شركت كه در جاده مخصوص كرج ميباشد براي كارگر ارسال كرده است درصورتي كه كارگر در شعبه اصلي شركت مشغول به كار است ؟

ايا ارسال نامه قبل از تاريخ جلسه قانوني است و اينكه كارگر چطور ميتواند درجلسه دادگاه از خودش دفاع كنه كه كارش مرتبط به شعبه اصلي شركت است ؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
شما می توانید در جلسه به این موضوع اشاره کنید و نظر نهایی با هیئت حل اختلاف می باشد.