در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
اینجانب سه سال جایی کار کردم که برام بیمه پرداخت نشده و حالا از کار بیکارم کردن که از اون سه سال خودم از قالیبافی یکسال برا خودم بیمه واریز کردم میخواستم بدونم اگه ادعای سابقه بیمم تایید بشه کل سه سال رو کارفرما باید بیمشو پرداخت کنه یا دوسالش(یکسال بیمه قالیبافان)؟؟

همچنین من 17سال سابقه پرداخت حق بیمه دارم و بیست سال پیش مقرری بیمه بیکاری بمدت یک سال دریافت کردم...اگه بیمه بیکاری بخام بگیرم چند ماه تعلق میگیره؟؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

1. در صورت ایجاد سابقه همزمان با بیمه قالیبافان، بیمه قالیبافان شما قطع می گردد.

2. در صورت وجود شرائط دریافت بیمه بیکاری، می توانید 24 ماه دیگر از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمائید.