در سوابق بیمه توسط
من به مدت 3سال است که بیمه قالی بافی میریزم والان میخواهم بیمه عمر شوم آیا چند سال سابقه بیمه ام هیچ میشود
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
هموطن گرامی سلام،وقت بخیر.

سوابق بیمه تامین اجتماعی شما،قابلیت بازخریدی و تبدیل سابقه به وجه نقد را ندارد،لیکن محفوظ خواهد ماند تا اگر در آینده تصمیم به ادامه آن گرفتین بتوانید مابقی سالهای پیش رو را پرداخت نموده،سنوات خود را تکمیل نمایید.

ولی برای خرید بیمه نامه عمر و تامین آتیه شما نیازی به سابقه تامین اجتماعی نداشته و هر زماتی که بعد از گذشت ۵-۴ سال از شروع بیمه نامه،حتی وام دریافت نموده و یا پس از گذشت ۱۰ سال مبلغی بیشتر از وجه پرداختی خود را در کنار پوشش های متنوع بیمه ای در یافت  نمایید..

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر میتواتید همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی۱۸/۰۰ جهت دریافت اطلاعات و پاسخ پرسش های خود بصورت رایگان بل بنده تماس حاصل نمایید.