در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در نامه استعفا خود ذکر کرده ام که "تقاضای استعفا خود را از تاریخ 1396/03/16 به حضور اعلام می نمایم" و مدیر قسمت نیز با این موضوع موافقت کرده است.

 اما امروز که برای دریافت حق سنوات و ... مراجعه کردم قسمت اداری تاریخ 1396/03/13 را پایان کار من اعلام کرده بود.

 می خواستم بدانم کاری که از طرف قسمت اداری صورت گرفته درست بوده است؟

 ایا با در خواستی که جدیدا  بابت قرار گرفتن روزهای 14 و 15به عنوان مرخصی انجام داده ام می توانند موافقت نکنند؟
1 پاسخ
توسط (15,720 امتیاز)
با سلام سما میتوانید تقاصای مرخصی کرده ودر صورت موافقت کارفرما به مرخصی رفته وبعد از مرخصی اگر استعفائ کردی تاریخ استعفا شما همان تاریخی هست که در برگه ذکر کردید ولازم بیاداوریست بعد از استعفا شما موظف هستید تا ۱۵الی۳۰روز در کار مشغول باشید وبعداز موافقت کارفرما اقدام به تسویه حساب نمایید درضمن شما قادر به دریافت بیمه بیکاری نمیباشید....ایمانی