در قانون کار و قرارداد کار توسط (360 امتیاز)
با سلام چنانچه  کارگران نوبت کار در ماه 20 شیفت کاری داشته باشند و دو روز مرخصی استحقاقی استفاده کنند و 18 شیفت در محل کار حاضر باشند
آیا کارفرما حق دارد مبلغ نوبتکاری آنان را کم کند یا خیر ؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام وقتی صحبت از مرخصی استحقاقی میشود یعنی اینکه با اجازه کارفرما وبنا به قانون کار شما از این دو روز مرخصی استفاده کرده اید بنابر این غیبت مرتکب نشدید وحقوق این دو روز هم باید به شما پرداخت میشود پس نباید از نوبتکاری شما کسر گردد